Schrijf een klantervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.66.130 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Fam. van Broekhoven
Voor het vervangen van onze badkamer en toilet hebben we destijds de expertise van de heren Klijnsma ingeroepen. We zijn erg tevreden over het resultaat en de manier waarop het proces is verlopen. Nogmaals dank heren. Met vriendelijke groet, fam. van Broekhoven
Fam. Janssen
Wij hebben tot volle tevredenheid onze toilet laten renoveren. Deskundig advies en alles ging keurig volgens afspraak. Absolute aanrader!
Familie Bosch
Wij zijn zeer tevreden over B&J Klijnsma. De heer Klijnsma heeft goed met ons meegedacht over de indeling van de badkamer. Hij kwam met leuke ideeen en praktische oplossingen die er toe hebben geleid dat onze badkamer nog mooier is geworden dan we hadden verwacht. Er is ontzettend netjes en schoon gewerkt en alle afspraken zijn steeds goed nagekomen. De afwerking is ontzettend mooi! Kortom, wij zijn erg enthousiast en zeer tevreden over het verrichte werk en bevelen B&J Klijnsma dan ook van harte aan!
Katja Maslova
Mijn ervaring met Klijksma Badkamers is zeer positief. Alle uitgevoerde werkzaamheden (renovatie van de badkamer en de WC) verliepen soepel, zonder vertragingen en uiteindelijk netjes afgeleverd. Er was rekening mee gehouden met alle wensen, die slim en praktisch waren aangepakt en uitgevoerd. De groot ervaring van de Klijnsma Badkamers bedrijf is duidelijk te merken zolang je met de personeel in het gesprek gaat. Meedenken met de klant is op hoog niveau, wat ik persoonlijk zeer waardeer. Prijs afspraken zijn helder voor beide partijen, afwerking is erg strak en als resultaat is een prachtige badkamer en de WC! Nogmaals bedank.
Fam. A. de Kleuver
De heren Klijnsma hebben bij ons de volledige badkamer verbouwd,dit is tot onze volle tevredenheid geschied,ze hebben prima werk afgeleverd en zijn alle afspraken volledig nbagekomen,TOPPIE.
K. Vaanholt
Prettig en keurig in omgang, werken zeer nauwkeurig, hebben brede kennis van bouwzaken, maken een zeer smalle voeg bij het tegelen, voeren alle voorkomende werkzaamheden zelf uit, dekken vloer- en trapbekleding af. Komen afspraken na. Kortom: ik kan ze aanbevelen!
Lippinkhoff
Badkamer en de hal totaal gerenoveerd door de Fa. Klijnsma. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Afspraken worden correct nagekomen en er wordt zeer nauwkeurig gewerkt.
Andre Weustink
Hierbij wil ik even vermelden dat de firma Klijnsma bij mij de toilet heeft gerenoveerd. Dit is in zeer goede samen werking gebeurd. Alles is perfect volgens afspraak verlopen en het eind resultaat mag er dan ook zijn. Voor de gene die ook denkt aan een verbouwing van toilet of douche kan ik de firma Klijnsma aaraden. Vakmanschap en afspraak is afspraak staat bij hen hoog in het vaandel.
Nieuwenhuis
Bedankt voor de geweldige badkamer. Super strak werk en gemakkelijk te onderhouden.