Schrijf een klantervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.66.130 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Fam. van Dam uit Losser
Bij toeval bij Benno en Jeroen gekomen. Bij Benno in de woonkamer het plan voor de wc en Badkamer besproken en Jeroen heeft het uitgevoerd. Zowel de wc als de badkamer zijn geweldig geworden. Helemaal zoals wij het voor ogen hadden. Niet alleen wij vinden het geweldig, maar ook mensen die voor de raambekleding in de badkamer kwamen waren vol lof. Zo strak hadden ze nog nooit gezien.
Rico en Elsbeth uit Hengelo
Een jaar geleden hebben we een nieuwe badkamer boven en toilet beneden laten maken door de heren Klijnsma. Al een jaar lang genieten wij van een badkamer en toilet geheel in onze smaak en van super kwaliteit. Wat opvalt is de afwerking. Jeroen en Benno zijn echte vakmannen met een brede kennis en oog voor esthetiek en symmetrie. Ze denken met je mee en komen met waardevolle tips en advies. Dit jaar heeft Jeroen ook nog de keuken betegeld bij ons. Net zo strak.
Ans Hofsté uit Overdinkel
Mijn badkamer is klaar. Eigenlijk is het meer een spa geworden. Een plaatje! Ik ben er super blij mee. Jeroen je bent geweldig. En Benno natuurlijk ook. Vader en zoon Klijnsma, die de organisatie perfect in de hand hebben, doen wat ze beloven. Van overleg tot aflevering. In één woord geweldig!!! Dank jullie.
Michael en Sandra ten Hoeve
Wat een werk gedaan door een echte vakman. Iemand die echt met je meedenkt en super mooi en goed vakwerk aflevert. Een echte aanrader aardige mensen! wat zijn wij blij met onze mooie badkamer. Jeroen en Benno,bedankt voor jullie inzet. spike gaat je wel missen hoor Jeroen!
Rene hof
Super service, nu anderhalf jaar een nieuwe badkamer en deze bevalt nog steeds super. Toch probleempje mee gekregen. Jeroen gebeld en ook na anderhalf jaar super service gekregen. Probleem verholpen zonder extra kosten. Dit is service van de hoogste plank!!!!
Fam van den hof
Het is al even geleden dat wij onze nieuwe badkamer kregen maar we genieten er nog steeds elke dag van. In veel badkamers zie je vaak veel kitwerk maar bij ons is alles netjes afgevoegd in de juiste kleuren en met een zeer nette kleine voeg. Als je afwerking belangrijk vindt en je wil waar voor je geld neem dan deze mensen in de arm. Benno bedankt voor het reken- en tekenwerk en Jeroen je bent een topper!
Gerard en Anneke Kwekkeboom
De gouden handjes. Ze bestaan echt. Ze zijn van Jeroen klijnsma. Wat een vakmanschap. Alle details doordacht en besproken als er keuzes moeten worden gemaakt. Met eerlijk advies. Senior regelt achter de schermen alles perfect en samen vormen ze een topbedrijf. Leest u dit en denkt u na over een nieuwe badkamer " bel Klijnsma " . Het resultaat van onze nieuwe badkamer overtreft onze verwachtingen. Benno en Jeroen onmeunig bedankt. Ennuh is je fiets kapot, ook die doet Jeroen er wel even bij,
Fam kamp
In november/ dec 2015 werd er een nieuwe badkamer gebouwd door Jeroen en Benno. We zijn er super blij mee! Alles tot in de puntjes en op de millimeter afgewerkt. We hebben elke dag het idee dat we in de badkamer van eoa luxe hotel verblijven. Wij kunnen iedereen klijnsma badkamers aanraden!
Fam goosen
We zijn zeer tevreden over de werkwijze van Jeroen en Benno. Er is een duidelijke offerte afgegeven en de werkzaamheden zijn tot in de puntjes uitgevoerd. Prima een aanrader ,! !
Fam ballman
Overdinkel, november 2015 Binnen 3 weken werd onze jaren 80 badkamer, omgetoverd naar een moderne, strakke, onderhoudsvriendelijke en luxe badkamer. De badkamer lijkt nu veel ruimer en lichter. Omdat wij slechte ervaringen hadden met kleine klusbedrijven, hebben we eerst informatie/offertes opgevraagd bij de grotere bedrijven. Toen eens bij familie en vrienden rondgevraagd naar hun ervaringen, en opvallend genoeg, kwam steeds het advies: Als je iets goeds wilt, moet je de fam. Klijnsma bellen!Zo gezegd, zo gedaan het klikte dan ook direct!!! Voor het eerst hadden we het gevoel, dat er echt naar onze wensen geluisterd werd. Ok, we kregen dan geen spetterende 3D kleuren animatie, maar gewoon een ouderwets blad papier met een eerlijk/goed ontwerp. Alles werd in goed overleg gedaan, ook nog tijdens de verbouwing. Jeroen is een echte vakman, (met liefde voor zon vak) Hij doet alle werkzaamheden zelf, wat wij als erg prettig ervaren hebben. Hij respecteert de wensen van de klant en werkt heel secuur en netjes. Wij zijn erg blij met het ontwerp van Benno en het kunstwerk dat Jeroen ervan gemaakt heeft. Ook de nooddouche was een uitkomst. Kortom, ik kan oprecht iedereen de firma Klijnsma aanraden.
Diane en Willie Veldboer
Jeroen en Benno hebben ons erg goed geholpen met het plannen en meedenken van onze geweldig mooie badkamer . Ze zijn rustig en zeer begripvol en geven je de tijd om over alles na te denken . Geen druk of stress. Ook waren we erg tevreden over het samen overleggen tijdens de plaatsing . We zijn erg tevreden op de manier waarop Jeroen de betonvloer op onze houten tussenvloer heeft aangebracht . Hierdoor maar een opstapje van 3 centimeter . Zo is onze badkamer goed toegankelijk ,ook als we later slecht te been zijn. We kunnen elke dag volop genieten . Hadden we veel eerder moeten doen . Toppie . Benno en Jeroen bedankt .
Fam. Breukens
In één woord: fantastisch ! Hoe Jeroen en Benno met hun ideeen en vakmanschap onze oude kapotte en helemaal uit de tijd badkamer hebben omgetoverd tot een supermooie badkamer die weer helemaal van deze tijd is. Geweldig ! Wij zijn er ontzettend blij mee. Afspraak is afspraak , ook erg belangrijk. Ik beveel ze bij iedereen aan . Norbert en Andrea Breukers
Fam. de jong
Een jaar geleden kregen we een lekkage in de badkamer. We besloten om meteen de hele badkamer te vernieuwen en hebben contact opgenomen met Fam. Klijnsma, omdat wij goede verhalen hoorden over deze firma. En dat bleek een zeer goede keuze te zijn. Benno heeft ons deskundig geadviseerd. Hij heeft alles voor ons geregeld, de stukadoor, de schilder...en natuurlijk Jeroen die de badkamer heeft geplaatst, ze hebben allemaal vakwerk afgeleverd! Fantastische mensen om mee samen te werken. We zagen erg op tegen de brekerij, de rommel en het tijdelijk niet kunnen douchen. Maar dat viel allemaal erg mee. Jeroen heeft bij ons een nooddouche geplaatst, daar hebben wij ons uitstekend mee gered. En.....de badkamer is super geworden, mooier hadden wij het ons niet kunnen wensen. Een echte aanrader!!
Fam. van den dolder
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe aangepaste badkamer vanwege ons zorgafhankelijke ddochtertje. We gingen van de badkamer naar de wc beneden allemaal netjes betegeld. later onze gang ook een nieuwe tegel vloer laten leggen door jeroen. alles ging in goed overleg en ze kwamen afspraken na. Wij zijn super tevreden ! Bedankt benno en jeroen klijnsma!
Fam. Kloek
wij zijn super blij met onze mooie en strakke nieuwe badkamer, ze hebben overal een mooie en goede oplossing voor, ze komen alle afspraken na, het zijn lieve en gezellige mensen met een hart voor de zaak. jeroen en benno ontzettend bedankt!!