Perfecte details

B&J Klijnsma badkamers is gespecialiseerd in het maken van compleet geïnstalleerde luxe badkamers. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld een badkamerrenovatie waarbij zowel de demontage (slopen), alsook het aanpassen c.q. vernieuwen van het loodgieterswerk gedaan wordt. Om tot slot de badkamer van nieuwe tegels te voorzien. Uiteraard wordt er vooraf grondig gemeten zodat alle details perfect uitkomen.

Loodgieterswerk

Bij het loodgieterswerk worden nooit de zogenaamde “snelle oplossingen” gebruikt. Wij vinden dat een badkamer minimaal 20 jaar mee moet gaan en een lekkage is het laatste dat u als klant wilt. Wij kunnen met trots zeggen dat geen van onze klanten een lekkage na montage heeft gehad.

Badkamers in eigen beheer

Wij hebben de badkamers in eigen beheer, dat wil zeggen dat wij ook zorgen voor het elektrawerk en stukadoorswerk. U heeft dus alleen ons nodig om uw badkamer of wc van een facelift te voorzien. Wij houden altijd het eindresultaat in gedachten. We laten bijvoorbeeld een badkuip net even 2 cm zakken, zodat bij het tegelzetten de voegnaad precies gelijkt loopt met de rand van het bad. Dit is één van de vele details die wij als bedrijf erg belangrijk vinden!

Badkamer ideeën

Heeft u zelf ideeën over hoe uw badkamer er uit moet te komen zien? Geen enkel probleem! Samen in overleg met ons ontwerpen, verbouwen en plaatsen wij uw badkamer. 

Renovatie

Eens in de zoveel tijd is uw badkamer aan vervanging toe. Wij van Klijnsma Badkamers zijn ook gespecialiseerd in complete badkamer renovaties. Wij vernieuwen uw volledige badkamer volledig naar wens en in goed overleg.

Sanitair

Naast het leveren van complete badkamers kunt u bij ons ook terecht voor het leveren van sanitair en tegels. Neem gerust eens contact met ons op om uw wensen door te spreken.