Schrijf een klantervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Fam. Pereboom
We hebben een prachtige nieuwe badkamer dankzij goed werk van Benno en Jeroen. Vooraf goede afspraken gemaakt met Benno en tussendoor goed teruggekoppeld. Jeroen is een harde, gedegen en nauwkeurige werker waar je goed mee kan overleggen. De vervangende badcel was een uitkomst, we hoefden niet steeds bij familie of vrienden aan te kloppen voor een douchebeurt. Maar nu douchen we met heel veel plezier in onze eigen fraaie badkamer!
Fam. Wiggers
Jeroen heeft zijn kwaliteiten als vakman laten zijn bij het omtoveren van onze badkamer naar een rolstoelvriendelijke badkamer. Hij is een manusje van alles en pakt alles aan en zorgt er tevens voor, dat alles er professioneel uitziet. Wij zijn zeer tevreden met onze badkamer en met de dienstverlening en service van Klijnsma Badkamers. Voor een verbouwing van uw badkamer moet u bij Klijnsma Badkamers zijn, dan weet u zeker, dat het goed gaat komen en dat u kwaliteit gaat ontvangen!
Fam. Deen
Geweldig mooi uitgevoerd, tegelwerk tot op de halve milimeter nauwkeurig, zo strak en zo precies, ik dacht niet dat het kon!
Familie van Dongen
Wij zijn in alle opzichten bijzonder tevreden over de verbouwing van onze badkamer. Chapeau! Ga zo door!
Leo Verhoef
Binnen een beperkt budget is de badkamer echt prachtig gerenoveerd. Benno en Jeroen geven een eerlijk plaatje, houden zich aan de afspraak en leveren een super product af. Daarbij krijg je ook nog meer het idee dat vrienden je komen helpen met een klus dan dat het om een betaalde opdracht gaat. De hele verbouwing was gewoon gezellig! Dank je wel, vader en zoon Klijnsma!
M. de wit
Wat me beloofd werd heb ik gekregen, een superstrakke en zeer luxe en mooie badkamer. Tevens is er een kleine verbouwing gedaan om een doorgangshal te maken, ook dat is perfect gedaan. Ik kan iedereen de firma Klijnsma aanraden want ze leveren goed werk !!
Fam. van der horst
gehele badkamer laten verbouwen, inclusief alle leidingwerk. Alles gaat vooraf in goed overleg. Tevens wordt er advies gegeven / mee gedacht over mogelijke alternatieven. Dit gebeurt voordat ergens de sloophamer of zaag ingezet wordt. Duidelijke afspraken over prijzen. Er is erg netjes en nauwkeurig gewerkt. Echt vakwerk geleverd. Kortom, een echte aanrader! Heren ga zo door.
D. Grondhuis
Via een kennis werd er vol lof gesproken over B&J Klijnsma. Het hele project heb ik aan hen uitbesteed. Er is immers zoveel aanbod in badkamers. Benno kwam met een goed en creatief advies!binnen mijn budget. Accessoires en badmeubel met een uitstraling.! Het had ook nog een gunstig effect op de lever termijn. Jeroen heeft ongelooflijk mooi werk afgeleverd hij was super netjes,tot in de kleinste detail werd er goed nagedacht.ook kreeg ik steeds duidelijk uitleg dan kwam hij soms met nieuwe suggesties waardoor het resultaat nog mooier is geworden .ik ben erg tevreden nogmaals dank!!
Fam Meyer
Benno en Jeroen Klijnsma bedankt voor onze geweldige super strakke goed te onderhouden badkamer. Bedankt voor de snelle hulp die we nodig hadden. MVGR Fam Meyer
Tim Poorthuis
De badkamer die de heren bij mij hebben gemaakt is gewoon fantasties. Het is een kleine badkamer en ik had niet gedacht dat je daar echt iets mooi van kon maken . Maar dankzij Klijnsma-badkamers kan ik nu lang en zorgenloos genieten van mooi en strak werk
H. Kits uit Enschede
Een oude badkamer veranderen in een fraaie moderne ruimte: klasse. Ook service is geen loze kreet: bedankt Benno en Jeroen.
Fam. Spanjer
Ook wij zijn bijzonder tevreden over Benno en Jeroen Klijnsma. Ze hebben bij ons de badkamer vervangen en we genieten er elke dag van! Tot in detail is over alles nagedacht. Ook de samenwerking tussen vader en zoon was prettig, ze hadden aan een half woord genoeg. Ze denken ook echt met je mee. We willen ze dan ook graag bij iedereen aanbevelen!
M.J.B. Golbach
Na duidelijk gemaakte afspraken hebben we onze badkamer laten oppimpen door Benno en Jeroen Klijnsma. Met het plaatsen van een nieuwe ruime glazen douchecabine, vernieuwen van kranen en plaatsen van een designradiator is onze badkamer weer up to date! Er is keurig werk afgeleverd. Ook op dezelfde dag nog een verzoek gedaan voor het plaatsen van een extra radiator in de garage was geen probleem. Kortom, zodra we weer toe zijn aan een nieuwe badkamer of toilet dan halen we de firma Klijnsma erbij
Paul Langeler
April 2012 hebben wij een compleet nieuwe badkamer gekregen. Onze eigen badkamer was op zijn zachts gezegd aan vervanging toe (en dan overdrijf ik niet :-). Echt alles is gesloopt en opnieuw opgebouwd incl vloerverwarming. Het resultaat is met recht verbluffend! Mijn vrouw en ik hadden nooit gedacht dat dit het resultaat zou kunnen worden, ik denk niet dat een ander het beter had kunnen doen. In het begin was ik even huiverig vanwege de mooie foto's op jullie website maar deze foto's laten echt zien waartoe jullie in staat zijn. Nogmaals bedankt, ook voor de fijne samenwerking, voor mijn vrouw en mijzelf hebben jullie toch een soort van droom uit laten komen!
Paul Langeler
worden, ik denk niet dat een ander het beter had kunnen doen. In het begin was ik even huiverig vanwege de mooie foto's op jullie website maar deze foto's laten echt zien waartoe jullie in staat zijn. Nogmaals bedankt, ook voor de fijne samenwerking, voor mijn vrouw en mijzelf hebben jullie toch een soort van droom uit laten komen!